Onderhoud en Renovatie

 

Een eigen woning kost tijd en energie indien u uw woning in uitstekende staat wilt houden. Soms is hierbij een helpende hand welkom. Steur Aannemingen neemt u graag werk uit handen door allerlei klussen in en rondom het huis van u over te nemen. Zo weet u zeker dat uw huis piekfijn in orde blijft. Wilt u weten wat onze vakmensen voor u kunnen betekenen?

Renovatie

Bent u nog steeds content met uw woning?

Twijfelt u tussen verhuizen of opknappen? Steur Aannemingen neemt graag vrijblijvend met u alle mogelijkheden van uw huidige woning door. Met jarenlange ervaring en brede vakkundigheid zijn wij dé partner om u van begin tot het einde te adviseren en nemen we met plezier de uitvoering op ons.

Van eenvoudige opknapbeurten tot grondige renovatie; Steur Aannemingen is úw bedrijf.

Dakrenovatie:

Indien u last heeft van lekkage wilt u daar zo snel mogelijk van af. Maar…u wilt er ook zo láng mogelijk van af. Steur Aannemingen werkt naast de reguliere en bekende dakbedekkingen, als dakpannen en bitumineuze dakbedekking, ook met EPDM. Deze vorm van bewerkt rubber gaat tot 50 jaar mee. Een zeer duurzame oplossing, waarmee u langdurig van uw probleem af bent.

Aangezien wij ruime ervaring in alle fases van de bouw hebben, kunnen wij u ook op dit punt zeer grondig en vakkundig helpen. Mochten er uitgebreidere wensen zijn, of mankementen aan het licht komen in uw bestaande dakconstructie dan kunnen wij die adequaat en snel oplossen.

Wilt u vrijblijvend informatie? Neem dan contact met ons op.